Селекционерът на България Илиан Илиев обяви, че е доволен и гледа положително

...
Селекционерът на България Илиан Илиев обяви, че е доволен и гледа положително
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Противникът не е случаен, преди няколко месеца би Швеция с 3:0

Селекционерът на България Илиан Илиев разгласи, че е удовлетворен и гледа позитивно на представянето на отбора ни в днешната инспекция срещу Азербайджан (1:1).
Прочетете още
" Азерите са тим, който, когато влезе в третата третина, имат футболисти, които да основат рискове. Така и стана. Имахме обстановка, с коятно да затворим мача. Изравниха ни, само че това не може да ни вземе позитивното - да стоим високо, да пресираме.

Когато има условия да се играе футбол, имаме още запаси да държим топката. Добре използвахме празните пространства, само че би трябвало да имаме самочувствие, когато играем с топката. В последните минути се поуморихме. След гола имахме 3-4 обстановки, с които да затворим мача, само че не успяхме. Това, че ги създадохме, е добър отзив. В края на мача те рискуваха много, а ние в случай че бяхме създали това, което искахме, бързи контраатаки, можеше и мача да не приключи по този начин. Преди няколко месеца съперникът победи Швеция с 3:0. Не е инцидентен.
 
Можем да играем против съперник, който може да играе футбол. Не че Азербайджан е някакъв отзив, само че знаем последните години против по-слаби тимове какви резултати постигнахме ", съобщи Илиев.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР